אסאדו עגל טרי ללא עצם (שפונדרה)

אסאדו (נתח מספר 9) ידוע גם בשמות “קשתית”, “שפונדרה” ו“שורט ריבס”, וממוקם בין גב הבקר לבית החזה. נמכר עם העצם או בלי. אסאדו היא שיטת צלייה דרום אמריקאית מסורתית, אך גם כינוי לנתח בקר הנקרא צלעות בקר והוא מורכב משכבות יפות של בשר ושומן. מתאים לבישול או צלייה ארוכים וכן לבישול בנוזלים (מרקים, קדרות). מעולה לחמין ומתאים לצלייה ארוכה על גריל באש עקיפה או בתנור, כשהוא מכוסה היטב בחום נמוך מאוד.

 

Bone fresh veal asado

מחיר ל1 ק”ג

89.90

13
    13
    סל הקניות שלך
    אסאדו וואגיו
    אסאדו וואגיו
    כמות: 1
    מחיר: 0.00
    בריסקט טרי
    בריסקט טרי
    כמות: 1
    מחיר: 84.90
    מח בקר קפוא
    מח בקר קפוא
    כמות: 2
    מחיר: 119.90
    כנפיים עוף מתובלות
    כנפיים עוף מתובלות
    כמות: 1
    מחיר: 29.90
    שייטל עגל טרי
    שייטל עגל טרי
    כמות: 1
    מחיר: 164.90
    קורנביף כבוש (חזה בקר)
    קורנביף כבוש (חזה בקר)
    כמות: 1
    מחיר: 99.90
    ירכיים עוף טרי
    ירכיים עוף טרי
    כמות: 1
    מחיר: 110.00
    שיפודי נתח קצבים
    שיפודי נתח קצבים
    כמות: 1
    מחיר: 219.90
    שווארמה הודו
    שווארמה הודו
    כמות: 3
    מחיר: 94.90
    ממלא מקום
    צלי כתף מתובל
    כמות: 1
    מחיר: 139.90
    לבבות הודו
    לבבות הודו
    כמות: 1
    מחיר: 39.90לק"ג
    שיפודי חזה הודו
    שיפודי חזה הודו
    כמות: 1
    מחיר: 50.00
    רולדה שווארמה הודו טרי
    רולדה שווארמה הודו טרי
    כמות: 1
    מחיר: 23.90